VEČ O HRVAŠKIH NEPREMIČNINAH
vse, kar morate vedeti

 Kako najceneje leteti iz Prage in Nemčije v Zadar

Če načrtujete poletne počitnice na Hrvaškem, je Zadar eno najlepših in najdostopnejših mest na jadranski obali. Ne glede na to, ali potujete iz Prage ali katerega od nemških letališč, letalska družba Ryanair ponuja cenovno ugodne lete. V tem članku bomo pogledali, kako najceneje priti do Zadra z Ryanair. Lete iz Prage v Zadar Ryanair ponuja direktne lete iz Prage v Zadar, kar je odlična izbira za tiste, ki iščejo hiter in udoben način potovanja do svojega cilja. Cene vozovnic se lahko precej razlikujejo glede na sezono, vendar lahko z zgodnjim načrtovanjem najdete zelo ugodne ponudbe.

- Sezona: Cene so običajno najnižje zunaj glavne turistične sezone (julij in avgust). Najcenejše vozovnice lahko najdete v maju, juniju in septembru.
- Nasvet: Spremljajte akcije in popuste, ki jih Ryanair redno ponuja. Včasih lahko najdete vozovnice za manj kot 20 EUR v eno smer.
- Primer cene: Vozovnica iz Prage v Zadar lahko stane približno 30-60 EUR, odvisno od termina in časa rezervacije.

Lete iz Nemških Letališč v Zadar

Nemška letališča, kot so Berlin, München, Nürnberg ali Frankfurt, prav tako ponujajo direktne lete v Zadar. To je pogosto ugodna alternativa, še posebej, če živite blizu nemške meje ali imate možnost preprosto priti v Nemčijo.
1. Berlin (BER): Ryanair leti neposredno iz Berlina v Zadar, pogosto po zelo konkurenčnih cenah.
- Primer cene: Vozovnice se lahko začnejo že pri 20 EUR v eno smer, še posebej ob pravočasni rezervaciji.

2. München (MUC): Iz Münchna lahko letite v Zadar s prestopom ali direktnim letom, ki ga ponuja na primer Eurowings, vendar je Ryanair lahko cenejša izbira pri prestopih.
- Primer cene: Direktni leti iz Münchna lahko stanejo okoli 40-70 EUR.

3. Nürnberg (NUE): Nürnberg je še ena odlična alternativa, od koder Ryanair ponuja direktne lete v Zadar.
- Primer cene: Lete lahko najdete po ceni okoli 25-50 EUR v eno smer.

4. Frankfurt (FRA): Iz Frankfurta so pogosti leti s prestopom, vendar so lahko cene zelo privlačne.
- Primer cene: Leti s prestopom so lahko na voljo že od 30 EUR.

Nasveti za Najcenejše Vozovnice

- Prilagodljivost: Bodite prilagodljivi z datumi. Uporabite orodja, kot sta Google Flights ali Skyscanner, ki vam pomagajo najti najcenejše dni za let.
- Zgodnja rezervacija: Prej ko rezervirate, večja je verjetnost za nizko ceno.
- Novičniki in Opozorila: Prijavite se na prejemanje novičnikov in nastavite opozorila za vozovnice na izbranih relacijah.
- Dodatni stroški: Bodite pozorni na dodatne stroške za prtljago in storitve. Prepričajte se, da razumete vse stroške, ki lahko vplivajo na končno ceno vozovnice.

Potovanje v Zadar z Ryanair je lahko zelo ugodno, še posebej, če načrtujete vnaprej in rezervirate vozovnice pravočasno. Ne glede na to, ali letite iz Prage ali katerega od nemških letališč, lahko najdete zelo dobre ponudbe, ki vam omogočajo uživanje v lepotah Hrvaške brez nepotrebnih stroškov. Bodite prilagodljivi in spremljajte aktualne akcije, da boste uživali v cenovno dostopnem in udobnem potovanju do Jadrana.

APARTMA NA PREDAJ

Zadar

319.000 €