VIŠE O HRVATSKIM NEKRETNINAMA
sve što trebate znati

 Kako najjeftinije letjeti iz Praga i Njemačke do Zadra

Ako planirate ljetni odmor u Hrvatskoj, Zadar je jedan od najljepših i najpristupačnijih gradova na jadranskoj obali. Bilo da polazite iz Praga ili s jednog od njemačkih aerodroma, aviokompanija Ryanair nudi povoljne letove. U ovom članku ćemo pogledati kako najjeftinije doći do Zadra s Ryanair-om. Letovi iz Praga za Zadar Ryanair nudi direktne letove iz Praga za Zadar, što je idealan izbor za one koji traže brz i udoban način da dođu do svoje destinacije. Cijene karata mogu značajno varirati ovisno o sezoni, ali planiranjem unaprijed možete pronaći vrlo povoljne ponude.

- Sezona: Cijene su obično najniže izvan glavne turističke sezone (srpanj i kolovoz). Najjeftinije karte možete pronaći u svibnju, lipnju i rujnu.
- Savjet: Pratite promocije i popuste koje Ryanair redovito nudi. Ponekad možete pronaći karte za manje od 20 EUR u jednom smjeru.
- Primjer cijene: Karta iz Praga za Zadar može koštati otprilike 30-60 EUR ovisno o datumu i vremenu rezervacije.

Letovi iz njemačkih aerodroma za Zadar

Njemački aerodromi, kao što su Berlin, München, Nürnberg ili Frankfurt, također nude direktne letove za Zadar. To je često povoljna alternativa, posebno ako živite blizu njemačke granice ili imate mogućnost lako doći do Njemačke.
1. Berlin (BER): Ryanair leti direktno iz Berlina za Zadar, često po vrlo konkurentnim cijenama.
- Primjer cijene: Karte mogu početi od 20 EUR u jednom smjeru, posebno uz ranu rezervaciju.

2. München (MUC): Iz Münchena možete letjeti za Zadar s presjedanjem ili direktnim letom koji nudi, na primjer, Eurowings, ali Ryanair može biti jeftinija opcija s presjedanjem.
- Primjer cijene: Direktni letovi iz Münchena mogu koštati oko 40-70 EUR.

3. Nürnberg (NUE): Nürnberg je još jedna odlična alternativa iz koje Ryanair nudi direktne letove za Zadar.
- Primjer cijene: Letovi mogu biti dostupni za cijenu od oko 25-50 EUR u jednom smjeru.

4. Frankfurt (FRA): Iz Frankfurta se često leti s presjedanjem, ali cijene mogu biti vrlo privlačne.
- Primjer cijene: Letovi s presjedanjem mogu biti dostupni već od 30 EUR.

Savjeti za najjeftinije avionske karte

- Fleksibilnost: Budite fleksibilni s datumima. Koristite alate poput Google Flights ili Skyscanner, koji vam pomažu pronaći najjeftinije dane za let.
- Rana rezervacija: Što ranije rezervirate, veća je šansa za nisku cijenu.
- Newsletteri i upozorenja: Prijavite se na newslettere i postavite upozorenja za karte na odabranim rutama.
- Dodatne naknade: Obratite pažnju na dodatne naknade za prtljagu i usluge. Pobrinite se da razumijete sve naknade koje mogu utjecati na konačnu cijenu karte.

Putovanje u Zadar s Ryanair-om može biti vrlo povoljno, posebno ako planirate i rezervirate karte unaprijed. Bilo da letite iz Praga ili s jednog od njemačkih aerodroma, možete pronaći vrlo dobre ponude koje će vam omogućiti uživanje u ljepotama Hrvatske bez nepotrebnih troškova. Budite fleksibilni i pratite trenutne promocije, i možete očekivati povoljno i udobno putovanje do Jadrana.

STAN NA PRODAJU

Diklovac

472.300 €