VIŠE O HRVATSKIM NEKRETNINAMA
sve što trebate znati

dizajn Hrvatska 2024

U 2024. godini, u Hrvatskoj su se pojavili neki zanimljivi trendovi u području unutarnjeg dizajna koji kombiniraju estetiku, funkcionalnost i održivost.

Prirodni materijali i boje

Veliki naglasak stavlja se na korištenje prirodnih materijala poput drveta i prirodnih boja. Kuhinje i dnevne sobe inspirirane su vanjskim okruženjem, koristeći tople bijele, zemljane zelene i drvene tonove. Više možete saznati na minarinterier.hr.

Umjetničko i istaknuto osvjetljenje

U spavaćim sobama bit će popularna jedinstvena rasvjetna tijela koja služe kao istaknuti elementi interijera. Kombinacija različitih vrsta osvjetljenja, uključujući LED trake, dodat će prostoru karakter i stvoriti ugodnu atmosferu. Više informacija potražite na interierdesign.hr.

Minimalizam i multifunkcionalnost

Moderni interijeri bit će jednostavni, funkcionalni i estetski uravnoteženi. Naglasak je na multifunkcionalnom namještaju i minimalizmu koji stvara harmonično i umirujuće okruženje. Više možete pročitati na avenberg.hr.

Zelene biljke i prirodni elementi

Žive biljke postat će neizostavan dio interijera, donoseći ne samo estetsku vrijednost već i poboljšanje kvalitete zraka. Taj trend povezuje unutarnje prostore s prirodom. Više informacija potražite na interierdesign.hr.

Tehnološke inovacije

Futuristički dizajn obuhvaća netradicionalne oblike i inovativne materijale, kao i integrirane tehnološke sustave. Pametni kućanski uređaji postaju sve popularniji. Detalje možete pročitati ovdje.

STAN NA PRODAJU

Zadar

360.000 €



Retro i vintage elementi

Uz moderne i futurističke trendove, pojavljuje se i interes za retro i vintage dizajn. Kombinacija klasičnih elemenata s modernim materijalima stvara jedinstvenu estetiku. Više možete pročitati ovdje.