VÍCE O CHORVATSKÝCH NEMOVITOSTECH
vše, co potřebujete vědět

design chorvatsko 2024

V roce 2024 se v Chorvatsku v oblasti interiérového designu objeví několik zajímavých trendů, které kombinují estetiku, funkčnost a udržitelnost.

Přírodní materiály a barvy

Velký důraz se klade na použití přírodních materiálů, jako je dřevo, a přírodní barvy. Kuchyně i obývací pokoje se inspirují venkovním prostředím, využívají teplé bílé, zemité zelené a dřevěné tóny. Více se dozvíte minarinterier.hr.

Umělecké a výrazné osvětlení

V ložnicích budou populární jedinečná svítidla, která slouží jako výrazné prvky interiéru. Kombinace různých typů osvětlení, včetně LED pásků, dodá prostoru charakter a vytvoří příjemnou atmosféru. Další informace naleznete interierdesign.hr.

Minimalismus a multifunkčnost

Moderní interiéry budou jednoduché, funkční a esteticky vyvážené. Důraz je kladen na multifunkční nábytek a minimalismus, který vytváří harmonické a uklidňující prostředí. Více se dočtete avenberg.hr.

Zelené rostliny a přírodní prvky

Živé rostliny se stanou nezbytnou součástí interiéru, přinášejí nejen estetický přínos, ale i zlepšení kvality vzduchu. Tento trend propojuje vnitřní prostory s přírodou. Více informací najdete interierdesign.hr.

Technologické inovace

Futuristický design zahrnuje netradiční tvary a inovativní materiály, stejně jako integrované technologické systémy. Inteligentní domácí zařízení budou čím dál tím populárnější. Podrobnosti si můžete přečíst zde.

APARTMÁN NA PRODEJ

Zadar

345.485 €



Retro a vintage prvky

Vedle moderních a futuristických trendů se objeví i zájem o retro a vintage design. Kombinace klasických prvků s moderními materiály vytváří unikátní estetiku. Více se dočtete zde.