VIAC O CHORVÁTSKYCH NEHNUTEĽNOSTIACH
všetko, čo potrebujete vedieť

design chorvátsko 2024

V roku 2024 sa v Chorvátsku v oblasti interiérového dizajnu objaví niekoľko zaujímavých trendov, ktoré kombinujú estetiku, funkčnosť a udržateľnosť.

Prírodné materiály a farby

Veľký dôraz sa kladie na použitie prírodných materiálov, ako je drevo a prírodné farby. Kuchyne aj obývacie izby sa inšpirujú vonkajším prostredím, využívajú teplé biele, zemité zelené a drevené tóny. Viac sa dozviete minarinterier.hr.

Umelecké a výrazné osvetlenie

V spálňach budú populárne jedinečné svietidlá, ktoré slúžia ako výrazné prvky interiéru. Kombinácia rôznych typov osvetlenia, vrátane LED pásikov, dodá priestoru charakter a vytvorí príjemnú atmosféru. Ďalšie informácie nájdete interierdesign.hr.

Minimalizmus a multifunkčnosť

Moderné interiéry budú jednoduché, funkčné a esteticky vyvážené. Dôraz je kladený na multifunkčný nábytok a minimalizmus, ktorý vytvára harmonické a upokojujúce prostredie. Viac sa dočítate avenberg.hr.

Zelené rastliny a prírodné prvky

Živé rastliny sa stanú nevyhnutnou súčasťou interiéru, prinášajú nielen estetický prínos, ale aj zlepšenie kvality vzduchu. Tento trend spája vnútorné priestory s prírodou. Viac informácií nájdete interierdesign.hr.

Technologické inovácie

Futuristický design zahŕňa netradičné tvary a inovatívne materiály, rovnako ako integrované technologické systémy. Inteligentné domáce zariadenia budú čím ďalej tým populárnejšie. Podrobnosti si môžete prečítať tu.

APARTMÁN NA PREDAJ

Zadar

280.125 €



Retro a vintage prvky

Popri moderných a futuristických trendoch sa objaví aj záujem o retro a vintage design. Kombinácia klasických prvkov s modernými materiálmi vytvára unikátnu estetiku. Viac sa dočítate tu.