VIAC O CHORVÁTSKYCH NEHNUTEĽNOSTIACH
všetko, čo potrebujete vedieť

Vodnjan

Ak hľadáte ideálne miesto na investíciu do nehnuteľnosti v Chorvátsku, práve ste ho našli. Mestečko Vodnjan, ležiace v nádhernom regióne Istria, sa v auguste 2024 stalo najvyhľadávanejšou lokalitou pre nákup nehnuteľností zahraničnými kupcami. Čo stojí za touto popularitou a prečo by ste mali zvážiť investíciu práve tu?

Geografia a základné informácie o Vodnjane

Vodnjan, malé mesto s bohatou históriou a kultúrou, sa nachádza v juhozápadnej časti Istrijského polostrova, neďaleko populárnych turistických destinácií ako Pula a Rovinj. Mesto má približne 6 000 obyvateľov a je známe svojou stredovekou architektúrou, úzkymi uličkami a bohatým kultúrnym dedičstvom. Vodnjan sa tiež pýši svojou polohou, ktorá ponúka nádherné výhľady na okolitú prírodu a prístup k nedotknutým plážam Jadranského mora.

Ceny nehnuteľností vo Vodnjane

Nehnuteľnosti vo Vodnjane sú momentálne v centre pozornosti zahraničných investorov. Dôvodom je nielen krásne prostredie a pokojná atmosféra, ale aj atraktívne ceny nehnuteľností.

Ako vyplýva z našej cenovej mapy, priemerná ponúkaná predajná cena domu v oblasti Vodnjan je aktuálne 2.956 €/m². Pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie, sú tu možnosti s cenami až 7.190 €/m². Ak preferujete investíciu do bytu, priemerná ponúkaná kúpna cena bytu v oblasti Vodnjan je 2.859 €/m². Najlacnejšie byty tu môžete získať už od 920 €/m², zatiaľ čo za najdrahšie byty sa ceny šplhajú až na 4.028 €/m².

Prečo dom alebo apartmán práve vo Vodnjane?

Vodnjan ponúka jedinečnú kombináciu historického šarmu, prírodnej krásy a strategickej polohy. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú pokojný únik z ruchu turistických centier, ale zároveň chcú byť blízko všetkých potrebných služieb a aktivít. Okrem toho, vzhľadom na súčasné trendy a záujem o túto lokalitu, sa investícia do nehnuteľnosti vo Vodnjane javí ako perspektívna z dlhodobého hľadiska.

Ponuka nehnuteľností vo Vodnjane

V našej ponuke nájdete širokú škálu nehnuteľností vo Vodnjane – od útulných bytov po luxusné vily. Či už hľadáte domov pre svoju rodinu, alebo investíciu s vysokým potenciálom návratnosti, Vodnjan ponúka všetko, čo potrebujete.