VÍCE O CHORVATSKÝCH NEMOVITOSTECH
vše, co potřebujete vědět

Vodnjan

Pokud hledáte ideální místo pro investici do nemovitosti v Chorvatsku, právě jste ho našli. Městečko Vodnjan, ležící v nádherném regionu Istrie, se v srpnu 2024 stalo nejvyhledávanější lokalitou pro nákup nemovitostí zahraničními kupci. Co stojí za touto popularitou a proč byste měli zvážit investici právě zde?

Geografie a základní informace o Vodnjanu

Vodnjan, malé město s bohatou historií a kulturou, se nachází v jihozápadní části Istrijského poloostrova, nedaleko populárních turistických destinací jako Pula a Rovinj. Město má přibližně 6 000 obyvatel a je známé svou středověkou architekturou, úzkými uličkami a bohatým kulturním dědictvím. Vodnjan se také pyšní svou polohou, která nabízí nádherné výhledy na okolní přírodu a přístup k nedotčeným plážím Jaderského moře.

Ceny nemovitostí ve Vodnjanu

Nemovitosti ve Vodnjanu jsou momentálně v centru pozornosti zahraničních investorů. Důvodem je nejen krásné prostředí a klidná atmosféra, ale také atraktivní ceny nemovitostí.

Jak vzplývá z naší cenové mapy, průměrná nabízená prodejní cena domu v oblasti Vodnjan je aktuálně 2.956 €/m². Pro ty, kteří hledají luxusní bydlení, jsou zde možnosti s cenami až 7.190 €/m². Pokud preferujete investici do bytu, průměrná nabízená kupní cena bytu v oblasti Vodnjan je 2.859 €/m². Nejlevnější byty zde můžete pořídit již od 920 €/m², zatímco za nejdražší byty se ceny šplhají až na 4.028 €/m².

Proč dům nebo apartmán právě do Vodnjanu?

Vodnjan nabízí jedinečnou kombinaci historického šarmu, přírodní krásy a strategické polohy. Je to ideální místo pro ty, kteří hledají klidný únik z ruchu turistických center, ale zároveň chtějí být blízko veškerých potřebných služeb a aktivit. Kromě toho, vzhledem k současným trendům a zájmu o tuto lokalitu, se investice do nemovitosti ve Vodnjanu jeví jako perspektivní z dlouhodobého hlediska.

Nabídka nemovitostí ve Vodnjanu

V naší nabídce najdete širokou škálu nemovitostí ve Vodnjanu – od útulných bytů po luxusní vily. Ať už hledáte domov pro svou rodinu, nebo investici s vysokým potenciálem návratnosti, Vodnjan nabízí vše, co potřebujete.