VÍCE O CHORVATSKÝCH NEMOVITOSTECH
vše, co potřebujete vědět

 Jak se nejlevněji dostat letecky z Prahy a Německa do Zadaru

Pokud plánujete letní dovolenou v Chorvatsku, Zadar je jedním z nejkrásnějších a nejdostupnějších měst na pobřeží Jadranu. Ať už vyrážíte z Prahy nebo z některého z německých letišť, letecká společnost Ryanair nabízí cenově výhodné lety. V tomto článku se podíváme na to, jak se nejlevněji dostat do Zadaru s Ryanair. Lety z Prahy do Zadaru Ryanair nabízí přímé lety z Prahy do Zadaru, což je ideální volba pro ty, kteří hledají rychlý a pohodlný způsob, jak se dostat do svého cíle. Ceny letenek mohou značně kolísat v závislosti na sezóně, ale při plánování předem můžete najít velmi výhodné nabídky.

- Sezóna: Ceny jsou obvykle nejnižší mimo hlavní turistickou sezónu (červenec a srpen). Nejlevnější letenky můžete najít v květnu, červnu a září.
- Tip: Sledujte akce a slevy, které Ryanair pravidelně nabízí. Někdy lze najít letenky i za méně než 20 EUR jednosměrně.
- Příklad ceny: Letenka z Prahy do Zadaru může stát přibližně 30-60 EUR v závislosti na termínu a době rezervace.

Lety z Německých Letišť do Zadaru

Německá letiště, jako jsou Berlín, Mnichov, Norimberk nebo Frankfurt, také nabízejí přímé lety do Zadaru. Často se jedná o výhodnou alternativu, zvláště pokud bydlíte blízko německých hranic nebo máte možnost se do Německa snadno dostat.
1. Berlín (BER): Ryanair létá přímo z Berlína do Zadaru, často za velmi konkurenceschopné ceny.
- Příklad ceny: Letenky mohou začínat od 20 EUR jednosměrně, zvláště při včasné rezervaci.

2. Mnichov (MUC): Z Mnichova můžete letět do Zadaru s přestupem nebo přímým letem, který nabízí například Eurowings, ale Ryanair může být levnější volba při přestupu.
- Příklad ceny: Přímé lety z Mnichova mohou stát kolem 40-70 EUR.

3. Norimberk (NUE): Norimberk je další skvělá alternativa, odkud Ryanair nabízí přímé lety do Zadaru.
- Příklad ceny: Lety mohou být dostupné za cenu kolem 25-50 EUR jednosměrně.

4. Frankfurt (FRA): Z Frankfurtu se často létá s přestupem, ale ceny mohou být velmi atraktivní.
- Příklad ceny: Přestupní lety mohou být k dispozici již od 30 EUR.

Tipy pro Nejlevnější Letenky

- Flexibilita: Buďte flexibilní s termíny. Využijte nástrojů jako je Google Flights nebo Skyscanner, které vám pomohou najít nejlevnější dny pro let.
- Rezervace předem: Čím dříve rezervujete, tím větší je šance na nízkou cenu.
- Newslettery a Upozornění: Přihlaste se k odběru newsletterů a nastavte si upozornění na letenky na vybraných trasách.
- Další poplatky: Dávejte pozor na dodatečné poplatky za zavazadla a služby. Ujistěte se, že rozumíte všem poplatkům, které mohou ovlivnit konečnou cenu letenky.

Cestování do Zadaru s Ryanair může být velmi výhodné, zejména pokud plánujete a rezervujete letenky v předstihu. Ať už letíte z Prahy nebo z některého z německých letišť, můžete najít velmi dobré nabídky, které vám umožní užít si krásy Chorvatska bez zbytečných výdajů. Stačí být flexibilní a sledovat aktuální akce, a můžete se těšit na cenově dostupnou a pohodlnou cestu k Jadranu.

APARTMÁN NA PRODEJ

Zadar

125.000 €