VIAC O CHORVÁTSKYCH NEHNUTEĽNOSTIACH
všetko, čo potrebujete vedieť

 Ako sa najlacnejšie dostať letecky z Prahy a Nemecka do Zadaru

Ak plánujete letnú dovolenku v Chorvátsku, Zadar je jedným z najkrajších a najdostupnejších miest na pobreží Jadranu. Či už vyrážate z Prahy alebo z niektorého z nemeckých letísk, letecká spoločnosť Ryanair ponúka cenovo výhodné lety. V tomto článku sa pozrieme na to, ako sa najlacnejšie dostať do Zadaru s Ryanair. Lety z Prahy do Zadaru Ryanair ponúka priame lety z Prahy do Zadaru, čo je ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú rýchly a pohodlný spôsob, ako sa dostať do svojho cieľa. Ceny leteniek môžu značne kolísať v závislosti od sezóny, ale pri plánovaní vopred môžete nájsť veľmi výhodné ponuky.

- Sezóna: Ceny sú obvykle najnižšie mimo hlavnej turistickej sezóny (júl a august). Najlacnejšie letenky môžete nájsť v máji, júni a septembri.
- Tip: Sledujte akcie a zľavy, ktoré Ryanair pravidelne ponúka. Niekedy možno nájsť letenky aj za menej ako 20 EUR jednosmerne.
- Príklad ceny: Letenka z Prahy do Zadaru môže stáť približne 30-60 EUR v závislosti od termínu a času rezervácie.

Lety z Nemeckých letísk do Zadaru

Nemecké letiská, ako sú Berlín, Mníchov, Norimberg alebo Frankfurt, taktiež ponúkajú priame lety do Zadaru. Často sa jedná o výhodnú alternatívu, najmä ak bývate blízko nemeckých hraníc alebo máte možnosť sa do Nemecka ľahko dostať.
1. Berlín (BER): Ryanair lieta priamo z Berlína do Zadaru, často za veľmi konkurencieschopné ceny.
- Príklad ceny: Letenky môžu začínať od 20 EUR jednosmerne, zvlášť pri včasnej rezervácii.

2. Mníchov (MUC): Z Mníchova môžete letieť do Zadaru s prestupom alebo priamym letom, ktorý ponúka napríklad Eurowings , ale Ryanair môže byť lacnejšia voľba pri prestupe.
- Príklad ceny: Priame lety z Mníchova môžu stáť okolo 40-70 EUR.

3. Norimberg (NUE): Norimberg je ďalšia skvelá alternatíva, odkiaľ Ryanair ponúka priame lety do Zadaru.
- Príklad ceny: Lety môžu byť dostupné za cenu okolo 25-50 EUR jednosmerne.

4. Frankfurt (FRA): Z Frankfurtu sa často lieta s prestupom, ale ceny môžu byť veľmi atraktívne.
- Príklad ceny: Prestupové lety môžu byť k dispozícii už od 30 EUR. Cestovanie do Zadaru s Ryanair môže byť veľmi výhodné, najmä ak plánujete a rezervujete letenky v predstihu. Či už letíte z Prahy alebo z niektorého z nemeckých letísk, môžete nájsť veľmi dobré ponuky, ktoré vám umožnia užiť si krásu Chorvátska bez zbytočných výdavkov. Stačí byť flexibilný a sledovať aktuálne akcie, a môžete sa tešiť na cenovo dostupnú a pohodlnú cestu k Jadranu.

Tipy pre Najlacnejšie Letenky

- Flexibilita: Buďte flexibilní s termínmi. Využite nástroje ako Google Flights alebo Skyscanner, ktoré vám pomôžu nájsť najlacnejšie dni pre let.
- Rezervácia vopred: Čím skôr rezervujete, tým väčšia je šanca na nízku cenu.
- Newslettery a Upozornenie: Prihláste sa k odberu newsletterov a nastavte si upozornenie na letenky na vybraných trasách.
- Ďalšie poplatky: Dávajte pozor na dodatočné poplatky za batožinu a služby. Uistite sa, že rozumiete všetkým poplatkom, ktoré môžu ovplyvniť konečnú cenu letenky.



APARTMÁN NA PREDAJ

Zadar

456.000 €